Uvjeti korištenja

Korištenjem web stranice funditus.hr prihvaćate ove Uvjete korištenja.

Izjava o ograničenju odgovornosti

Funditus d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost informacija ili bilo kakve greške na ovoj internetskoj stranici i ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzročen direktno ili indirektno korištenjem ove internetske stranice. Nastojimo da informacije objavljene u e-knjižari funditus.hr budu točne i pravovremene te sadržaj e-knjižare kontinuirano unapređujemo.

Korisnik je suglasan da ni jedan zaposlenik poduzeća Funditus d.o.o., kao ni bilo koja druga osoba ili poduzeće koji su sudjelovali u izradi ove stranice ne može biti odgovorna za bilo kakvu štetu ili gubitak prema drugim osobama ili poduzećima proizašlim korištenjem ove internetske stranice.

Funditus d.o.o. ovlašten je bez prethodne obavijesti mijenjati sadržaj ovih Općih uvjeta, asortiman proizvoda, cjenik te sve druge podatke vezane uz internetsku prodaju kao i sav ostali sadržaj na internetskim stranicama funditus.hr te nije odgovoran za ikakvu štetu nastalu tim promjenama.

Internetske stranice funditus.hr uključuje linkove na druge internetske stranice za čiji sadržaj Funditus d.o.o. nije odgovoran i ne kontrolira ga. Korisnici koji slijede linkove čine to na vlastiti rizik i vlastitu odgovornost. Na internetskim stranicama funditus.hr moguće je oglašavanje, a oglašivači su odgovorni da materijali za oglašavanje budu usuglašeni sa zakonskim normama i pravilima. Funditus d.o.o. ne preuzima odgovornost za bilo kakve pogreške i nepravilnosti marketinških materijala.

Sadržaj na stranicama funditus.hr autorski je zaštićen sukladno odredbama Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima, te se može koristiti samo za osobne potrebe u nekomercijalne svrhe.

Iako nastojimo što točnije prikazati proizvode u e-knjižari foto materijali i opisi pojedinih knjiga ne moraju nužno biti identični proizvodu te zadržavamo pravo na pogreške u opisu i foto prilogu proizvoda.

Funditus d.o.o. oslobađa se svake odgovornosti za štetu koja bi mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup na funditus.hr i na podacima pohranjenima na istim uređajima prilikom korištenja funditus.hr, ako je šteta nastala uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa i sl. Također, Funditus d.o.o. oslobođen je svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje internetskih stranica funditus.hr.

Prilikom registracije na funditus.hr obavezno je kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod vašim korisničkim računom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna vašu lozinku, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila nakladnistvo @funditus.hr, kako bismo vam dali upute za izmjenu lozinke. Ako postoji bilo kakva sumnja na propust u sigurnosti, Funditus d.o.o. zadržava pravo tražiti vas da promijenite lozinku odnosno može blokirati vaš korisnički račun.

Usluge koje vam pruža Funditus d.o.o. e-knjižara ne uključuju troškove koje snosite koristeći računalnu i/ili drugu elektroničku opremu te usluge za pristup našim stranicama. Funditus d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona, podatkovnog prometa ili druge troškove do kojih može doći prilikom narudžbe ili pregledavanja / pretraživanja internetskim stranica.

Linkovi

Na internetskim stranicama funditus.hr mogu se nalaziti linkovi na druge internetske stranice. Korisnik ih može posjetiti na vlastitu odgovornost. Funditus d.o.o. ne odgovara za sadržaj na drugim internetskim stranicama.

Kolačići – cookies

Korištenje „kolačića“ (cookies)

Ove internetske stranice te njihove on-line usluge mogu koristiti „kolačiće“ radi poboljšanja usluga.
Odluku o dopuštanju korištenja kolačića na internetskim stranicama donosite sami, no internetske stranice funkcioniraju optimalno samo ako je omogućeno korištenje kolačića.

Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača

Sukladno čl. 8 st. 2. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov. br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09. i 89/09. – isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:

Funditus d.o.o.

Lopatinečka 13

10 000 Zagreb, Hrvatska

OIB: 58777640005

Ili na adresu e-pošte: nakladnistvo@funditus.hr

Odgovor na Vaš prigovor dobit ćete u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.
Molimo Vas da prilikom podnošenja prigovora osigurate sljedeće podatke o potrošaču: ime i prezime te adresa za dostavu odgovora.